Home

Three is Harmony biedt strategisch marketingadvies voor de B2B markt

Strategie, marketing en professionaliteit zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze drie aspecten versterken elkaar, waardoor uw organisatie optimaal profiteert van de kennis en ervaring van Three is Harmony. Op vakkundige wijze ontwikkelt Three is Harmony heldere marketingadviezen, vertaalt deze in concrete doelen en voert de implementatie en evaluatie uit.

Three is Harmony communiceert open, denkt analytisch en handelt pragmatisch. Met als doel klanten te faciliteren bij het overstijgen van hun marketingdoelstellingen. In de Griekse oudheid stond het getal drie voor volmaaktheid. Three is Harmony legt de lat hoog, is ambitieus en hanteert een integrale aanpak. Met oog voor het verleden, het heden en de toekomst. Three is Harmony dus.

PHILIPS LIGHTING

Momenteel werkt Three is Harmony als trade marketingadviseur voor Philips Lighting te Eindhoven. Three is Harmony is verantwoordelijk voor de internationale marketing campagnes van Philips Lighting voor de trade kanaal. Van ontwikkeling en lokalisatie tot implementatie en evaluatie.